Mt2MesterNext - Ingyenes Online MMORPG
Játssz ingyen


Birodalmak

Shinsoo birodalom

A Shinsoo birodalom a kontinens déli részén fekszik. Az itt élők kereskedelemmel foglalkoznak. Yoon-Yoing irányítása alatt a kelet-shinsoo-i kereskedelmi kapcsolatok a császárság összeomlása után hamar a mai virágzásához vezetett. A lakosok folyamatos harcban állnak azonban a nyugatiakkal, aminek hatására megszűnt a kereskedelmi útvonal. Amikor észrevették a Metin kövek fenyegetését, a kereskedők felfegyverkeztek. Céljuk a nyugati támadások megfékezése, a kereskedelmi útvonal újbóli megnyitása, és az egész birodalom saját irányításuk alatti egyesítése.


Chunjo birodalom

A Chunjo birodalom a kontinens nyugati részén fekszik. Teokratikus államát spirituális vezetők irányítják. Alapítása Yoon-Young nevéhez fűződik, aki az egykori császár unokaöccse. Yoon felesége, aki hatalmas mágikus erővel rendelkezik, már korán támogatta férjét a Metinkő fenyegetésének megismerésében. Yoon-Young többször is javasolt ellenintézkedéseket a Metinkövek ellen, de mindig figyelmen kívül hagyták. Ezért vezette követőit egy felkelésben az előző birodalom ellen. A korábbi birodalom pusztulása után Chunjo még mindig nyílt háborúban áll a keleti és a déli birodalommal. A lakosok az egész kontinensre kiterjedő hatalom megszerzésére törekednek, hogy véget vessenek a Metinkövek növekvő erejének.


Jinno birodalom

A Jinno birodalom a kontinens keleti részén terül el. Katonai hatalomra épül a birodalom, amely az agresszív, harcos természetű lakosokat irányítja. Jinno-t Ee-Ryoong vezeti, aki a vér szerinti fia az utolsó császárnak. Meggyőződése, hogy a háború útján újra egyesíteni tudja az egykori birodalmat. A Jinno birodalomban hivatalosan nem vesznek tudomást a Metinkövek jelentőségéről és az azok hatásából eredő félelmekről. Viszont titokban Ee-Ryoong megpróbálja a Metinkövek pusztító erejét katonai célokra felhasználni.